Panel používateľa

NATTOKINASE PLUS

NATTOKINASE PLUS

NATTOKINASE PLUS je vysokoúčinný proteolytický enzým štiepiaci fibrín, ktorý zapríčiňuje zahusťovanie krvi a vytvára krvné zrazeniny.

52 € s DPH

Dostupnosť: Skladom


Nattokinase Plus obsahuje proteolytický enzým nattokinázu a inulín. Proteolytické enzýmy môžu mať schopnosť čistiť krv od nadmerného množstva fibrínu, ktorý zahusťuje krv a vytvára krvné zrazeniny. Fibrín je nerozpustný proteín vytvorený pri konečnej fáze zrážania krvi. V pavučine vytvorenej z fibrínu sa zachytávajú krvné bunky. Pri veľkej pavučine môže dôjsť až k upchatiu ciev a následne k rozvinutiu rôznych srdcovo-cievnych ochorení (trombóza, infarkt myokardu, mozgová mŕtvica, pľúcna embólia).

Proteolytické enzýmy majú schopnosť rozkladu a odstránenia poškodených buniek z organizmu, zlepšujú zacelenie rán po úrazoch a operáciách, urýchľujú hojenie športových zranení, ako sú modriny, poranenia šliach a svalov, zápaly a podvrtnutia. Zmierňujú opuchy nôh pri dlhých letoch spôsobených spomalenou cirkuláciou krvi – tzv. economy class syndrome. Vhodné sú aj ako podpora zníženia rizika vzniku krvných zrazenín a majú pozitívny vplyv na prietok krvi v cievach. Taktiež majú pozitívne vlastnosti na nervovú sústavu, kde pomáhajú chrániť mozgové bunky pred nedostatkom kyslíka tým, že zvyšujú prekrvenie mozgových ciev.

Enzým nattokináza je izolovaný z tradičnej japonskej fermentovanej sóje Natto. Je čisto prírodného charakteru a získava sa pomocou nepatogénnej baktérie Bacillus subtilis natto. Nattokináza je používaná na rôzne účely v ľudovej, tradičnej medicíne, pričom v Japonsku sa používa už vyše 2000 rokov. Proteolytický enzým nattokináza je odolný voči teplu i žalúdočným kyselinám.

Enzým Nattokinase Plus je vhodná alternatíva enzýmu Serrapeptáza.

NATTOKINASE PLUS OBSAHUJE:
NSK-SD® nattokináza – výťažok z fermentovaných sójových bôbov, obsahuje 100 mg účinnej látky v 1 rastlinnej kapsule. Pod touto značkou je certifikovaná a čistá forma nattokinázy s unikátnym povolením pre umiestňovanie na trh v rámci EÚ. Enzymatická aktivita je 2000 FU (FU = fibrinolytic unit, čo je jednotka degradácie fibrínu). Čím je táto hodnota FU vyššia, tým je účinok rozkladu fibrínu silnejší.
Inulín – rozpustná vláknina, ktorá v tenkom čreve plní funkciu prebiotika pre probiotické kultúry. Slúži ako potrava pre vlastné dobré baktérie, ktoré vytvárajú vitamíny skupiny B a tie zlepšujú vstrebávanie enzýmu stenou tenkého čreva, čím je enzým organizmom maximálne využitý.

Výrobca: Kompava Slovenkso

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info